Az EXINFO Számítástechnika weboldalt (www.exinfo.hu, a továbbiakban: Weboldal) az EXINFO Számítástechnika, azon belül Szabó Csaba József (továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal meglátogatásával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat fogadja el. Ha valamit nem ért, munkatársaink szívesen adnak további felvilágosítást technikai fogalmakkal kapcsolatban.

KÉRJUK, FELTÉTLENÜL OLVASSA EL EZT A NYILATKOZATOT, MIELŐTT HASZNÁLNÁ A WEBOLDALT.

Utolsó frissítés: 2016. november 28.

Ez az Adatvédelmi Nyilatkozat részét képezi a Ebből a nyilatkozatból megtudhatja, hogy milyen adatokat gyűjtünk Önről akkor, amikor meglátogatja a Weboldalt. A Felhasználási Feltételeket és Adatvédelmi Nyilatkozatot rendszeresen frissítjük, így érdemes időnként megnézni a legutóbbi frissítés dátumát, hogy történt e módosítás a legutóbbi, Ön által megismert leírásokhoz képest.

Milyen információkat gyűjtünk Önről?

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén (‘cookie’). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

Amikor Ön meglátogatja a Weboldalt, begyűjtésre kerül néhány adat Önről. Elsősorban a Weblapot monitorozó Google Analitycs rögzít néhány alap adatot, ezek a következőek: domain és host név, IP cím, a weblap címe, ahonnan idetalált (ha nem közvetlenül írta be címet), a felkeresés időpontja, operációs rendszer típusa, képernyőjének felbontása, színmélysége, továbbá, hogy mennyi időt töltött az egyes oldalak látogatása közben. Minden látogató IP címe is begyűjtésre kerül, de csak azért, hogy térképen felvázolható legyen a látogatói demográfia.

Ezeket az adatokat azért gyűjtjük (illetve gyűjtik a statisztikai oldalak), hogy a Weboldal fejlesztésében segítségünkre legyenek, illetve, hogy megismerjük látogatóink alapszintű szokásait, továbbá, hogy honnan és mely al-oldalakat látogatták.

Az ilyen módon begyűjtött adatokat nem adjuk ki harmadik fél számára, kivéve a látogatók számát, mely nyilvánosan megtekinthető és megjelenítésre is kerül(het) az oldalon több helyen. A Google Analytics-et viszont csak meghatározott admin és moderátor jogú felhasználók láthatják.

Ajánlatkérés, hibabejelentés, szolgáltatás megrendelése esetén

Amikor ajánlatkérő vagy megrendelő, hibabejelentő űrlapjainkat használja, bekérünk Öntől bizonyos személyes adatokat is, ezek a következőek: név, lakcím, email cím, telefonszám. Ezeket az adatokat azért kérjük be, hogy a kért szolgáltatásról, munkáról a lehető legpontosabban tudjunk információkat begyűjteni, majd kiadni. Az ilyen módon begyűjtött és eltárolt adatokat nem adjuk át harmadik fél számára. A lehető legnagyobb biztonsággal és odafigyeléssel kezeljük ezeket az adatokat, hogy véletlenül sem jussanak ki illetéktelen emberek kezébe.

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36 70 2 26 27 26 (munkanapokon 8:00–17:00 között hívható)
Callcenter: +36 72 200 686 (éjjel-nappal hívható)
Email: info@exinfo.hu

A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.