Szabó Csaba József vagyok. 12 éves alkalmazotti szakmai tapasztalattal a hátam mögött, 2011-ben alakult vállalkozásom. Végzett szakmámat tekintve “Számítógép- szerelő, karbantartó” vagyok. 2004 óta látok el foglalkozásszerűen karbantartási, rendszerfejlesztési munkákat Linux és Windows rendszereken. Szakmai tudásomat a “Cisco Networking Academy” (Cisco Hálózati Akadémia) keretein belül tovább gyarapítottam. 2006 óta saját fejlesztésű Unix alapú hálózati biztonsági rendszereket (szervereket) üzemeltetek, melynek segítségével mind Linux, mind Windows munkaállomások teljes állandó biztonsági mentése, felügyelete lehetséges.

A fő foglalkozási irányom tehát a számítástechnikai hálózatok és rendszerek üzemeltetése, javítása, karbantartása. Szorosan ehhez kapcsolódva foglalkozok weboldalak, portálrendszerek tervezésével, kivitelezésével, partnereimen keresztül (közvetítőként) pedig domain- és tárhelyszolgáltatással is.

Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, és valahol elsődleges célközönségem a magánemberek, családok, nyugdíjasok köre, őket mint lakossági számítógép szerelő látom el kedvező díjszabással. Ezt a szolgáltatást elsősorban Pécsett, azon belül Kertvárosban végzem, de előzetes egyeztetés/megállapodás szerint gyakorlatilag az ország bármely területén ellátom szervizelési feladataimat.

Állandó nyitvatartású üzlettel, illetve szervizzel nem rendelkezek, így az Ön által megadott helyen előre egyeztetett időpontban tudom átvenni a javítani való számítógépet vagy eszközt, amennyiben a helyszínen nem megoldható a hiba elhárítása.

Az elvégzendő munka bonyolultságától függően választom meg szervizeléssel megbízott partnereimet, amennyiben nem tudom egymagam elvégezni az adott munkát. Vannak szoftveres hibákra, asztali számítógépekre, laptop/notebook gépekre és szerverekre specializálódott bedolgozó szakember társam is.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, vegyel fel velem a kapcsolatot!

Telefon: +36 70 2 26 27 26 (munkanapokon 8:00–17:00 között hívható)
Callcenter: +36 72 200 686 (éjjel-nappal hívható)
Email: info@exinfo.hu

Pontos cégadatok

Adatvédelmi Nyilatkozat

Felhasználási Feltételek