Az EXINFO Számítástechnika weboldalt (exinfo.hu, a továbbiakban: Weboldal) az EXINFO Számítástechnika, azon belül Szabó Csaba József (továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal meglátogatásával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat fogadja el. Ha valamit nem ért, munkatársaink szívesen adnak további felvilágosítást technikai fogalmakkal kapcsolatban.

A Weboldal azért jött létre és azért üzemel, hogy szolgáltatásainkat megismertesse leendő ügyfeleinkkel. Elsősorban tehát csak saját tartalmat teszünk közzé.

Felhasználási feltéltelek

Az oldalon található anyagok felhasználhatóak más weblapon, de kereskedelmi célú felhasználás tilos. Tehát kizárólag nonprofit célú felhasználás engedélyezett, amennyiben az a közösség javát szolgálja. Kereskedelmi felhasználásnak számít, ha az innen származó bármilyen tartalom segítségével a felhasználó közvetlenül anyagi bevételre tesz szert. Ilyen esetekben csak írásos megállapodás esetén lehet az innen származó tartalmat felhasználni. Nem számít kereskedelmi felhasználásnak, ha olyan weboldalon kerül megjelentetésre az innen származó tartalom, ahol bannerek, reklámhirdetések is szerepelnek. Az ilyen jellegű felhasználás ésszerű kereteken belül megengedett, de ha bizonyítható, hogy a felhasználó az innen származó anyagoknak köszönhetően magasabb reklámbevételre tesz szert, elvárható, hogy gondoljon arra, hogy honnan származik a felhasznált anyag.

Minden esetben kötelező feltüntetni a Weboldalt, mint forrást!

Linkek és más webhelyek

Az oldalon szerepel(het)nek más weblapokra mutató linkek is, melyek érdekesek lehetnek és ezért kerültek fel a Weboldalra. Ugyanakkor nem vállalunk felelősséget ezeken az oldalakon található tartalomért, az ott található anyagok pontosságáért, időszerűségéért. Minden esetben, ha erről a Weboldalról ellátogat egy másik, itt linkelt weblapra, feltétlenül olvassa el az adott oldal Adatvédelmi Nyilatkozatát és Felhasználási Feltételeit.

Nyilatkozat

A legnagyobb odafigyelés mellett/ellenére is előfordulhatnak az oldalon hibák. Lehetnek ezek a szövegben való gépelési hibák, képszerkesztési/megjelentetési hibák, de lehetnek esetleg vírusok is. Nagyon kérjük, ha bármilyen hibát észlel a Weboldalon, keressen fel minket!

Felnőtt tartalom

Az elsődleges célközönség a felnőttek és fiatal felnőttek, de a Weboldal nem tartalmaz kimondottan 18 éven felülieknek szánt tartalmat. Ettől eltekintve a Weboldal megtekintését 12 éven aluliaknak nem ajánljuk. Az általunk linkelt oldalakon fellelhető 18 éven fellülieknek szánt tartalmakért nem vállalunk felelősséget, de kérésre – amennyiben nem vesszük észre – töröljük az ilyen weblapokra mutató linkeket.

Jogi esetekben

Ha úgy gondolja, hogy valami nem megfelelő, törvénysértő vagy jogi vitát eredményezhető tartalom szerepel itt, kérjük, haladéktalanul keressen fel bennünket, megfelelő indoklás esetén bármilyen tartalmat azonnal eltávolítunk az oldalról! Ha úgy gondolja, hogy az ön vállalkozása, weblapja, vagy bármilyen saját szellemi alkotása engedély nélkül, jogosulatlanul került megjelentetésre, kérjük, keressen fel bennünket, hogy emberi módon rendezni tudjuk a vitás kérdéseket (bírósági meghurcolás helyett/nélkül).

Minőségpolitika és minőségi irányelvek

A lehető legnagyobb gonddal figyelünk arra, hogy szolgáltatásaink, termékeink a leginkább megfeleljek Ügyfeleinknek és örömüket leljék bennük. Ugyanakkor előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor akár rajtunk kívül álló okok miatt, akár a mi hibánkból valami nem úgy sikerül, ahogy szerettük volna és ahogy elvárták volna kedves Ügyfeleink. Ebben az esetben bízunk benne, hogy rendezni tudjuk a kérdéses ügyeket. Ezért kérjük, ha bármilyen minőségileg kifogásolható dolgot kapott tőlünk, legyen az egy szervizelési munka vagy egy általunk eladott alkatrész, eszköz, keressen fel bennünket és a lehető legrövidebb időn belül és legjobb feltételekkel orvosoljuk a problémákat, amennyiben azok eredetéről mi tehetünk!

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36 70 2 26 27 26 (munkanapokon 8:00–17:00 között hívható)
Callcenter: +36 72 200 686 (éjjel-nappal hívható)
Email: info@exinfo.hu

Robotok

Köszönjük, nem tartunk igényt a weblap teljes biztonsági mentésére 🙂 Így tehát nem kívánatos tevékenység a sávszélességet és szervert leterhelő automatikus tartalom másolása. Kérem, kerülje az alábbi programok használatát: Teleport Pro, WebZIP, HTTrack, wget “klónozó” paraméterei és minden egyéb hasonló célszoftver. Köszönjük!